Teruggaaf energiebelasting

Beter Besparen is één van de weinige bedrijven in Nederland die gespecialiseerd zijn in het terugvragen van de energiebelasting bij speciale situaties.

Vanaf 2015 heeft Beter Besparen namens haar klanten honderden teruggaafverzoeken met succes ingediend bij de belastingdienst. Door onze expertise kunnen we snel een casus beoordelen of een teruggaaf van de energiebelasting voor u mogelijk is en een indicatie geven over de hoogte van de teruggaaf.

Uitzoeken van uw situatie

Het eigendom van het onroerend goed, in combinatie met de juiste belanghebbende voor een teruggaaf voor de belastingdienst is complex. Beter Besparen kan u daarin adviseren en weet welke bewijsstukken u nodig heeft voor een succesvolle teruggaaf. We helpen u – indien nodig – deze te verzamelen en belangrijk: Beter Besparen weet hoe u een teruggaafverzoek juist invult, zodat u geen geld laat liggen. Dit is belangrijk, want tegen de beschikking (hierin staat of er recht bestaat op een teruggaaf en de hoogte ervan) staat in principe geen bezwaar en beroep open.

Door het opgebouwde specialisme ontvangt Beter Besparen vaak al binnen 2 à 3 weken een beschikking van de belastingdienst. De teruggaaf staat vervolgens doorgaans binnen één week op de bankrekening van de klant.

Inkoop energie

Omdat zich meerdere WOZ-percelen achter één en dezelfde energiemeter bevinden, is het energieverbruik hoger dan gemiddeld en daarmee ook het bespaarpotentieel bij een overstap. Dus naast een teruggaaf, besparen onze klanten vele honderden euro’s per jaar op de inkoop van de energie. Dubbel voordeel dus. Plus dat we regelmatig fouten ontdekken op de jaarnota, die we met u bespreken en in uw voordeel corrigeren. Hier ziet u meteen dat Beter Besparen zich onderscheidt door geen vergoeding te ontvangen van een energieleverancier. Wij werken namelijk in opdracht van u en hebben dan ook alleen uw belang voor ogen!

Vergoeding

Beter Besparen vraagt als vergoeding voor de begeleiding van het teruggaaftraject en indienen van de verzoeken 30% van de succesfee (dit bedrag is inclusief de BTW). Beter Besparen zal voor toekomstige periodes, indien gewenst, namens de klant opnieuw teruggaafverzoeken indienen bij de belastingdienst. Wederom op basis van no cure no pay en de hoogte van een toegekende teruggaaf.

Onze vergoeding betaalt u achteraf, zodra u het bedrag heeft ontvangen op uw rekening.

Uw Situatie

Benieuwd of u persoonlijk of uw bedrijf of uw stichting/vereniging in aanmerking komt voor een teruggaaf van de energiebelasting? Beantwoord dan de vragen in onze “chat”, die stapsgewijs bekijkt of u aan de voorwaarden voldoet. Beter Besparen zal na het beoordelen van de ingevulde gegevens contact met u opnemen en de teruggaaf met u doorspreken.

Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

Teruggaaf energiebelasting aanvragen

  • Meer informatie over hoe Beter Besparen omgaat met persoonsgegevens leest u in het privacy policy. Uw ingevulde (persoons)gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.