Advies en Bemiddeling

Beter Besparen geeft onafhankelijk bespaaradvies aan consumenten. De klant, zijn of haar profiel en wensen staan centraal binnen de advisering. Daarom is elk advies uniek, en op maat gemaakt. Want zeg nu zelf: u bent toch meer dan de grijze massa?

In eerste instantie richt Beter Besparen zich op de inkoop van energie in combinatie met de verkoop van energiebesparende producten, zoals apparatuur die het sluipverbruik tegen gaat. Minder energieverbruik en een lagere prijs voor uw gas en/of stroom. Daar gaat Beter Besparen voor. Andere besparingsmogelijkheden zullen volgen.

Beter Besparen verzorgt besparingen in de regel voor particulieren die via de website een bespaarberekening aanvragen, voor ondernemers die thuis ook de energie goed geregeld willen hebben, voor het personeel van zakelijke klanten, voor relaties, en natuurlijk voor familie: oma’s en opa’s, zonen en dochters, broers en zussen, en buren, vrienden en kennissen van bestaande klanten. Via mond-tot-mondreclame dus. Bent u al klant van Beter Besparen?

Beter Besparen weet waar u wel en niet moet zijn. Het kent de enorme aanbiedingen uit de energiemarkt, de vele groepsveilingen en de verschillende vergelijkingssites. Aan de hand van een uitgebreid opgesteld klantprofiel zoekt Beter Besparen het best passende aanbod voor u uit de markt. Beter Besparen is dus zelf geen energieleverancier en ook geen inkoopcollectief, het geeft onafhankelijk individueel bespaaradvies gericht op bemiddeling.

Werkwijze

U krijgt eerst een overzichtelijke vrijblijvende offerte per e-mail waaruit duidelijk de besparing blijkt, gebaseerd op de (toekomstige) tarieven van de huidige leverancier en de nieuwe (actie)tarieven. Het is dan aan u om ervan te profiteren. En indien gewenst, maakt Beter besparen voor afloop van uw contract opnieuw een bespaarberekening. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt voor de energie.

Beter Besparen kent de vele valkuilen bij een overstap, weet welk tarief, enkel of dubbel, voor u het voordeligst is, heeft ruime kennis van jaar- en eindcontracten en van de wijze waarop de verschillende leveranciers werken. Zodat Beter Besparen u het beste kan adviseren. En mocht u onduidelijkheden ervaren rondom de overstap, dan kunt u ook bij Beter Besparen terecht. En indien nodig, voert het namens u de correspondentie met de leverancier.

De afgelopen jaren is bij een gemiddeld gebruik in de particuliere markt al snel een besparing mogelijk van 300 euro per jaar of meer. Voor consumentencontracten geldt vaak een bovengrens voor stroom op 10 duizend kWh en gas op 5 duizend m³. Ruim voldoende voor de meeste huishoudens. Daar boven zijn echter ook scherpe tarieven te realiseren. Beter Besparen kan u hierin adviseren. Weten hoeveel u kan besparen?

Vergoeding Beter Besparen

Beter Besparen krijgt geen vergoeding voor een overstap van een energieleverancier. In ruil voor de geleverde bemiddeling vraagt Beter Besparen 20% van de geschatte besparing. Met een minimum van 49,95 euro incl. btw. U zit bij Beter Besparen niet vast aan een doorlopende machtiging en betaalt ook geen instapkosten. Een eventuele aanmeldpremie via een kanaal wordt altijd gedeeld tussen de klant en Beter Besparen en in mindering gebracht op de bemiddelingskosten.

Het Laatste Bod

Heeft u van uw leverancier een verlengingsaanbod ontvangen? Of bent u benaderd door een andere partij met een voorstel? En u wilt weten of u echt een scherp aanbod heeft ontvangen? Geef het aanbod door en Beter Besparen scant voor u vrijblijvend de markt. Is er een scherper aanbod te verkrijgen en u wilt daarvan profiteren, dan wordt de geschatte besparing tussen uw voorstel en het aanbod van Beter Besparen gedeeld.

Overige diensten

Ook particulieren kunnen in bepaalde situaties energiebelasting terugvragen. Bijv. als er meerdere aansluitingen zijn op één woz-perceel. Beter Besparen heeft veel ervaring met teruggaafregelingen voor de energiebelasting en weet aan welke voorwaarden een teruggaaf moet voldoen om succesvol energiebelasting terug te vragen. Beter Besparen verzorgt deze teruggaaf-trajecten op basis van no cure no pay.

Beter Besparen is een initiatief van Jordy Renes. Hij heeft ruim 5 jaar aan de top van de telesaleswereld gestaan. En kent de vele ins en outs van de verschillende producten en diensten binnen de consumenten en zakelijke markt. Kennis waar u nú van kan profiteren!